Leerzaam en leuk
De grote cavia-kwis
Bam! Ik lees
“Tam betekent niet dat ik nooit wild doe hè? Soms ren ik heel hard in het rond. Lekker! Tam betekent dat ik goed bij jou thuis kan wonen. Dat ik gewend ben aan mensen.”
Synopsis:
Als je leest over wat je echt interessant vindt, kun je lezen voordat je het weet. Weetjes over je favoriete onderwerpen heb je nooit genoeg.
Doe mee met de grote cavia-kwis! En heb je alle vragen goed? Pwiep pwiep hoera! Dan krijg je een caaf-diploma en... misschien nog wel meer!
Bam! Ik lees is een serie boeken voor jonge lezers. Ze hebben een informatieve insteek.
Deze ook, hier vertelt een cavia over de cavia. Met weetjes zoals dat cavia's oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komen.
En dat allemaal in begrijpelijke taal voor de jonge lezer. Steeds weer knap om te zien hoe auteurs dit lukt.
Maar ook een boek met grapjes erin verwerkt wat ervoor zorgt dat iedereen die dit boek oppakt het met plezier zal lezen. En hopelijk zal slagen voor de grote kwis! Mij is het gelukt en ook ik heb er nog veel van geleerd
Bam! Ik lees
Synopsis: