Aanrader
Een luiaard is niet lui
“Welkom bij de cursus ‘windjes voor kindjes.’ Goed gegeten deze ochtend? Mooi.”
Synopsis:
Een luiaard is niet lui. En ook niet dom, eenzaam of vies. Ja, ze zeggen van wel. Maar ze zeggen wel meer. Dat hij altijd zo slooooooom is. Ook onzin! Er zit maar één ding op. Dit boek lezen. En snel een beetje.
Een informatief boek in de reeks tijgerlezen. Eentje die je door de titel alleen al heel nieuwsgierig maakt.
Een relatief dun boek voor de jonge leeshater maar boordevol informatie.
Informatie die op een makkelijk te lezen manier is opgeschreven. Informatie die voorzien is van een dosis humor.
Een boek wat je met een glimlach op je gezicht leest en waar je als je het dichtslaat een hoop nieuwe dingen van hebt geleerd. Ja ook ik moet toegeven dat ik de luiaard anders zag voorheen dan nu.
Een dikke aanrader voor iedere boekenkast
“Welkom bij de cursus ‘windjes voor kindjes.’ Goed gegeten deze ochtend? Mooi.”
Synopsis:
Een relatief dun boek voor de jonge leeshater maar boordevol informatie.
Een dikke aanrader voor iedere boekenkast