Mooie illustraties en het verhaal in een notendop

loveboeken 25 mei 2025
Lilo & Stitch – een gouden verhaal

“En wat betekent ohana dan nog? Roept Lilo. Ohana betekent familie. Familie betekent dat niemand wordt achtergelaten of vergeten!”

Synopsis:
Lilo & Stitch is het hartverwarmende verhaal over de bijzondere vriendschap tussen Lilo, een jong meisje dat geen aansluiting bij haar leeftijdsgenootjes kan vinden, en het buitenaardse wezen Stitch. Samen leren ze dat het niet altijd slecht is om anders te zijn en dat ohana, of familie, een sterkere band kan vormen dan wat dan ook.

Wat zijn de gouden boekjes toch heerlijke boekjes om samen te lezen. Het compacte formaat zorgt ervoor dat je de boekjes makkelijk kunt meenemen onderweg. Zo heb je altijd een boek bij de hand om met je kind samen te lezen.

Het verhaal van Lilo & Stitch is door het uitkomen van de bioscoopfilm nu actueler dan ooit. En het is ook een mooi verhaal om samen te lezen. Zoals al in de synopsis beschreven is de essentie van het verhaal dat anders zijn niet altijd slecht of verkeerd hoeft te zijn. En dat familie belangrijk is.
Twee mooie kwaliteiten om met kinderen te bespreken.

Daarnaast zijn de illustraties in dit gouden boekje geweldig. Ik vind Stitch sinds het uitkomen van de eerste film al fantastisch en heb dan ook ontzettend genoten van dit boekje. Heerlijk sentiment.

Meer recensies van loveboeken