Voor muzikale ontdekkers

loveboeken 25 augustus 2025
Wat hoor ik? Muziek!

“De kora begeleidt de zanger. Om hem heen heeft het hele dorp zich verzameld. Vanavond is het feest! De vrouwen trommelen erop los. Dans je mee op het ritme van de djembé?”

Synopsis:
Herken jij het geluid van een klarinet of elektrische gitaar? Vind je de instrumenten terug in het orkest?
Kom meer te weten of klassieke muziek, jazz, rock, Afrikaanse muziek. Latijns-Amerikaanse muziek, leer begrippen uit de muziek kennen en ontdek instrumenten van over de hele wereld!

Wat hoor ik? Muziek! Is een heerlijk informatief geluidenboek. Jonge kinderen leren over de verschillende muziekstijlen, over verschillende instrumenten maar ook over het geluid van bepaalde instrumenten.

Ook kan het boek als zoekplaat gebruikt worden. Zien de kinderen de instrumenten die onder staan afgebeeld ook terug in de plaat erboven?

Kortom een veelzijdig boek om uit voor te lezen, platen in te bekijken en muziek in te beluisteren.

Heb jij een favoriet muziekinstrument?

Meer recensies van loveboeken