Advertentie

Sara Ella heeft het boek Coral geschreven. Als je naar de kaft en titel kijkt krijg je gelijk het idee dat het over zeemeerminnen gaat. Dit is er inderdaad in verwerkt maar minder dan je misschien op het oog denkt.
In het boek zijn er 3 hoofd personages, Coral, Merrick en Brooke. Coral is een zeemeermin die een ernstige ziekte heeft net als haar zuster. Haar andere zuster Jordan heeft haar een keer Nothing genoemd. Hier heeft Brooke ook last van ze is niet blij met zich zelf en voeld zich een niemand.
Merrick daar in tegen daar is een ander verhaal mee. Zijn zusje heeft wel last van depressies en zijn ouders gaan er allebei op een verschillende manier mee om. Merrick heeft een hekel aan zijn vader dus alles wat hij voorsteld is sowieso al gelijk het verkeerde.

In het boek worden verschillende soorten varieanten van derpressies benoemd. Wat het interessant maakt van hoe je hier mee moet om gaan. Men vergeet namelijk wel eens dat je een depressie ook niet zomaar kan afsluiten het is een mentale ziekte maar het is nog steeds een ziekte.
Op de voorkant van het boek staat ook’There is more than one way to drown’. Dat is een erg goede omschrijving van de inhoud van het boek. Omdat het onderwerp best wel heftig is zal het soms even duren voordat je erdoor heen bent. Des al niettemin is het wel de moeite waard.

Reacties op: Het verhaal van de drie

16
Coral - Sara Ella
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker