Advertentie

In ‘Zo goed als nieuw’ maak je aan de hand van Marktplaats advertenties kennis met 4 uiteenlopende personages. Dit levert mooie verhalen en zelfs romantische situaties op.

De cover oogt vrolijk, retro en lijkt te verwijzen naar een (vakantie)reis. Genoeg stof voor een fijn verhaal.

En dat was het ook zeker. In het eerste deel lees je over Tessa, zwanger en op zoek naar een auto. Annegien gaat op wereldreis en heeft daarom een auto te koop. Zo komen Tessa en Annegien met elkaar in aanraking. Hierna maakt je nog kennis met Herman en Jeff, die ook beide een advertentie hebben gezet op Marktplaats. Het bijzondere aan dit verhaal is dat uiteindelijk alle personages op een mooie manier bij elkaar komen.

Het verhaal is erg toegankelijk en leest makkelijk weg. Doordat je telkens over een nieuw personage leest, blijft het verhaal afwisselend.

Een minpuntje van het e-book is dat de advertenties en een aantal app conversaties zo klein zijn weergegeven, dat ze op de e-reader nauwelijks te lezen zijn. Op de computer is het prima te lezen, maar het is wel wat storend. In het papieren boek zal dit probleem zich waarschijnlijk niet voordoen.

Een fijne, vlotte feelgood voor een zomers gevoel.

Reacties op: Fijne, vlotte feelgood

87
Zo goed als nieuw - Petra Vollinga
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners