Winterse cozy romance
Het Spiced Cocoa Café van Harper Graham is het tweede, los te lezen, deel in de cozy romance-serie Maple Falls. Net als in De Cinnamon Spice Herberg speelt het verhaal zich af in het met lichtjes versierde dorpje waar fans van Laurie Gilmore zich meteen thuis zullen voelen.
In het boek volgen we Cassidy die haar droom heeft waargemaakt met de opening van een chocoladewinkel. Zodra de jaarlijkse kerstwedstrijd wordt aangekondigd, stort ze zich vol enthousiasme op het versieren van haar winkel. Ze is vastbesloten om dit jaar te winnen. Maar aan de overkant staat Liam, de nuchtere boerderijwinkeleigenaar die een diepgewortelde hekel heeft aan alles wat met de feestdagen te maken heeft. Toch doet hij mee aan de kerstwedstrijd, omdat hij vastbesloten is de lamaopvang van zijn familie te redden. Zo ontstaat er een heerlijke rivaliteit waarin heel Maple Falls zich mengt. Team Cassidy vs Team Liam.
Harper Graham weet deze tegenpolen-trope goed te combineren met een warme kerstsfeer en een fijne dosis humor. De chemie tussen Cassidy en Liam spat van de pagina’s, met een heerlijke feelgood-vibe en een goede dosis spice om het extra sprankelend te maken. Het verhaal leest vlot, alsof je zo een Hallmark-style Christmas romance binnenstapt.
Dit verhaal is knus, romantisch en boordevol winterse charme. Een perfect boek voor deze tijd van het jaar voor iedereen die houdt van cozy romances met een mix van humor, warmte en een vleugje spice.