Zomerse feelgood!

Manon 30 september 2024
Als Zoë het veel te druk heeft op haar werk wordt het haar allemaal wat teveel. Om even los te komen van haar drukke baan besluit ze op aanraden van haar beste vriendin Iris een tijdje te verblijven in een strandhuisje aan zee. Dat klinkt heerlijk, maar bij aankomst is het huisje lang niet zo knus en lekker als ze verwacht had en de huurbaas lijkt niet echt zin te hebben om haar te helpen. Dat begint niet goed, maar die knappe surfer maakt heel veel goed. Kan hij Zoë helpen haar rust te vinden?

Deze heerlijke zomerse novelle zorgt echt voor een geniet moment. Even reis je in gedachten af naar zon en zee en bijna voel je de rust over je heen komen. Tenminste nadat bij Zoë de stress ook wat wegzakt, want ook de stress heeft Sonja goed overgebracht op de lezer. Je voelt bijna de druk die Zoë moet voelen.
Gelukkig gaat het Zoë, ondanks een minder fijne start, al snel voor de wind en lijkt ze met Mike haar werk snel te vergeten. Helaas is niet alles wat het lijkt en zorgt een plottwist (die ik ergens een beetje aan voelde komen, maar dat vond ik helemaal niet erg) voor een kink in de kabel. De schrijfstijl is laagdrempelig en ik las het verhaal in een vlot tempo uit.

Met de stroom mee is een zomerse feelgood die je laat lachen en genieten van een lekker verhaal op een mooie plek.

Meer recensies van Manon