Teveel Liefde

Maria K Maria K
18 mrt 2022

Meer dan je ooit zult weten van de Mexicaans-Amerikaanse schrijfster Katie Gutierrez,
Dit is een debuut roman en meteen een bestseller in Amerika, zal Nederland hierin volgen?

Het boek gaat over Lore Rivera die is met twee mannen tegelijk getrouwd, tot één van hen erachter komt en de ander doodschiet. True crime journaliste Cassie Bowman is gefascineerd door het verhaal en wil meer weten over Lore. Tot verbazing van Cassie is Lore bereid te praten over haar verleden en terwijl de twee vrouwen naar elkaar toegroeien, merkt Cassie dat ze niet anders kan dan haar eigen donkerste geheimen opbiechten.
Het boek speelt zich deels af in het verleden, het verhaal van de bigamie van Lore en deels in het heden met het verhaal van Cassie en haar relatie met Lore.
Een rode lijn in het verhaal gaat over of de eerste man van Lore Fabian de echte moordenaar is van haar tweede man Andres.

Ik vond het persoonlijk wat moeilijk om echt in het boek te komen, dat heeft te maken met de uitgebreide schrijfwijze van de schrijfster. De verhaallijn is interessant, maar ik had geen click met de hoofdpersonen Lore en Cassie, de andere karakters zijn veel minder uitgewerkt.. Het boek voldeed niet aan mijn verwachting, die was mogelijk te hooggespannen doordat het als een bestseller wordt aangeprezen. De tweede helft van het boek vond ik veel beter dan de eerste helft waardoor ik uitkom op 3 sterren.

Meer recensies van Maria K