Spannende thriller met verrassende wending
Nog 59 minuten tot een nucleaire raketaanval alles vernietigt. Nog 59 minuten om jezelf en je geliefden in veiligheid te brengen. Nog 59 minuten waarin je niet weet of je het zelfs maar overleeft. En indien wel, wat daarna?
De tijd tikt weg. Letterlijk. Het boek bestaat uit verschillende delen waarbij afgeteld wordt naar de aanval. In elk deel lezen we vanuit drie personages hun perspectief. De angst en paniek spelen hen parten. Het verhaal is letterlijk zeer chaotisch. Chaotisch omdat iedereen maar dingen begint te doen die men denkt te moeten doen. Maar ook de verschillende verhaallijnen die in een snel tempo afwisselen.
Het is een race tegen de klok. Spannend! Een pageturner. De boog staat de hele tijd gespannen. Elk personage dringt bij je naar binnen. Als je kon, zou je ze allemaal helpen. Om op tijd te komen. Om hun geliefde te bereiken.
Daarnaast is het verhaal enorm realistisch weergegeven. Want angst om te sterven brengt ook het slechtste in sommige mensen naar boven. Anderen zijn totaal ontredderd en nog anderen willen onbekenden te hulp schieten.
Op het einde is er een plotwending die alles in een ander perspectief zet! Zo eentje waardoor je het boek opnieuw wil lezen om te weten welke signalen je hebt gemist.
Echt een aanrader voor thrillerlezers!
Echt een aanrader voor thrillerlezers!