Pageturner!
Sam Holland did it again!
Cara Elliott en haar collega’s krijgen een tas vol dvd’s binnen op het politiekantoor. Op die filmpjes is te zie hoe mensen vermoord worden. Als ze dieper graven ontdekken ze dat alle slachtoffers op een of andere manier schuldig zijn aan een misdaad maar door het systeem niet hard zijn aangepakt en weer vrijgelaten of waarbij hun misdaad in een doofpot wordt gestopt.
Zowel Cara als Griffin dragen naast het politiewerk nog steeds de gevolgen van een vorige seriemoordenaar, De echoman. Dit heeft gevolgen voor hun familieband en heeft een heel grote invloed op hun werk als rechercheur . De personages worden goed uitgewerkt. Hun frustraties, hun emoties,…
Dit verhaal staat bol van spanning, heeft een aantal verrassende plottwist en zet vanalles ineens in een ander daglicht. Het verhaal is echt beeldend geschreven en is een ware pageturner. Voor mij is dit echt mijn favoriete boek in de serie.
Dit boek is zeker niet los te lezen. Om alles te vatten moet je de boeken op volgorde lezen. De 20 kan je wel apart lezen (wat mijn andere favoriet was).