Als iets te mooi lijkt om waar te zijn........................

Marina67 20 augustus 2025
Adele heeft een droom. Ze heeft altijd een prinses willen zijn en nu staat er in Frankrijk een sprookjeskasteel te koop, Chateau Bellay. Adele is influencer en in een dronken bui plaatst ze een oproep op YouTube, ze vraagt haar volgers om via GoFundMe te doneren zodat zij haar kasteel kan kopen. Dat levert een hoop haatreacties op. Maar dan worden Adele en Jack benaderd door een notaris. Er is een rijke weldoener die het kasteel aan hen cadeau wil doen. Er zitten wel wat voorwaarden aan vast, maar Adele is verkocht.
Adele en Jack vertrekken naar Frankrijk en door de vlogs over hun nieuwe leven krijgt Adele veel volgers erbij. Die zijn allemaal niet zo vriendelijk. Adele doet erg haar best om in te burgeren en wordt vriendinnen met Delphine.
Na oudejaarsavond zijn Adele en Jack vermist. De zus van Adele, Erin, vertrekt naar Frankrijk. Zij wil Adele opsporen omdat hun moeder op sterven ligt. De zoektocht wordt steeds grimmiger. Wat is er op oudejaarsavond gebeurd en waar is Adele?

Het is een zeer spannend verhaal in een fijne schrijfstijl. Het geeft een inkijkje in de wereld van de influencers en hoe veel dingen uiterlijke schijn zijn. Een klassiek verhaal over dingen die te mooi zijn om waar te kunnen zijn, over kleine lettertjes, addertjes onder het gras en schimmige praktijken.
Voor mij 4,5 ster

Meer recensies van Marina67