originele inslag

marloes bouma marloes bouma
21 mrt 2021

Het boek heeft een originele inslag. De bevindingen van de auteur hebben mij verrast. Het verhaal steekt goed in elkaar, goed opgebouwd en je weet dat het absoluut niet klopt, maar hoe het dan wel zit.. daar kreeg ik de vinger niet achter.

Het jammer van dit boek, en daar kan de auteur niets aan doen, is dat dit boek als een 'stand alone' lijkt te zijn uitgebracht in Nederland. Terwijl het een boek uit een serie is. Het deel hiervoor is namelijk niet vertaald. Ik vond het boek heel lastig inkomen en ik had constant het idee dat ik informatie miste. Ik had blijkbaar moeten weten wat er met hoofdpersoon Poe gebeurd is en wat de verhoudingen zijn van hem ten opzichte van collega's. Ik ben na een kwart van het boek eerst gestopt en toen vond ik de reden.. het boek kijkt steeds terug op het vorige deel! En dan is het best lastig lezen als je dat deel nooit hebt gelezen.

Ondanks het bovenstaande, heb ik doorgelezen en de ontbrekende puzzelstukjes geprobeerd te negeren. Het verhaal van dit boek is namelijk wel de moeite waard.

Moet je nog beginnen aan dit boek en geen moeite me Engelse boeken, zou ik het aanraden het deel hiervoor te lezen.

Meer recensies van marloes bouma