spannend

MarlousVisser 05 november 2025
Via Vrouwenthrillers en de Crime Compagnie kreeg ik de kans om ´De perfecte dochter’ geschreven door Hanneke Meier te lezen in ruil voor een recensie.

Eerder las ik al de ‘target trilogie’ die verscheen bij de Verhalenfabriek.

In ‘De perfecte dochter’ lees je het verhaal van Noa. Noa groeit op met haar oudere zus in een voor de buitenwereld perfecte gezin. In het verhaal verandert dit beeld langzamerhand en krijg je vragen over het leven van Noa. Tijdens therapiesessies probeert Noa haar leven te begrijpen en zoekt naar antwoorden.

Het begin was even wat zoeken, maar Meiers schrijfstijl zet zich net zo door in ‘De Perfecte dochter’. Ik vloog door het boek heen, een heerlijke schrijfstijl weer vlot en tastbaar waardoor je het verhaal kon voelen en zien afspelen als in je hoofd.

Het tempo zat er goed in. Langzaam vallen de stukjes puzzel in elkaar en wordt het duidelijk hoe het daadwerkelijk zit. Het was niet super verrassend maar toch heb ik het met plezier gelezen.

Meer recensies van MarlousVisser

Verpletterende liefdesroman met spannende plotwendingen, tegen de achtergrond van ruige, bedreigde natuur. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.