Bewijs van klasse!

Mart van Lieverloo Mart van Lieverloo
10 mrt 2025

Alweer een top boek van Michael Connelly met dit keer Mickey Haller en Jack McEvoy samen in een high tech legal thriller met een enorm tempo en een rollercoaster aan spanning! Michael Connelly heeft zo'n 8 ijzersterke karakters die door alle series heen lopen, varierend van hoofdpersoon tot bijrol. De ene keer sluit Harry Bosch (of dochter Maddy) aan, dan Renee Ballard en/of detective Stilwell, alles is mogelijk en compleet natuurlijk voor de lezer. Zeker als je meerdere of alle boeken van Michael Connelly hebt gelezen is dit erg leuk en maakt het je de karakters sneller eigen omdat je ze al kent. Ik heb er ook veel in het Engels gelezen omdat de "straat- en bedrijfstaal" zich niet altijd makkelijk laten vertalen. Ik denk dat ik dat bij de volgende boeken ook wel weer ga doen. Helaas heeft de vertaler van dit boek de vorige boeken niet gelezen. In ieder geval niet van de serie met Jack McEvoy. Controleer op z'n minst even de titels van de vorige boeken zodat de verwijzingen kloppen. Ik heb dit boek eigenlijk 6 sterren gegeven maar verminder het met 1 voor de vertaling.

Meer recensies van Mart van Lieverloo