Lekker snel een voedzame maaltijd op tafel.
Yes, vandaag ligt dan eindelijk het derde kookboek van Lenna Omrani in de winkel! En ik heb het al een paar weken kunnen testen! Zo leuk.
Ben je niet zo'n keukenprinses of heb je weinig tijd (over) voor koken en wil je geen superlange of ingewikkelde ingrediënten lijst, maar wél een gezonde voedzame én vegan maaltijd, dan is dit het boek voor jou!
Binnen 30 minuten zet je een lekkere gezonde maaltijd op tafel. Echt.. Ik heb de tijd in de gaten gehouden en het klopt.
Zojuist nog maakte ik de kidneybonenburgers met guacomole. Heerlijk van smaak, zie 2e foto (mijn eigen foto's vond ik niet zo geslaagd☺️)
Er staan veel voedzame salades, maar ook curry's, pasta's en soepen in dit kookboek. Ook geeft Lenna veel tips, bv hoe maak je tofu en tempeh lekker.
De wortelfritters waren hier een succes! Ook maakte ik de Dahl met geroosterde bloemkool en de Marokkaanse pompoen stoofpot.
De 2 soepen die ik maakte vond ik wat minder, waarschijnlijk omdat ik ook pas een echt soep-kookboek in huis heb en die soepen zijn niet in een half uur klaar.
Soms geeft meer tijd aan je eten besteden toch wel een verfijnder resultaat. Ik ben ook een fijnproever h
Wat niet wegneemt dat je in een half uur echt wel een goede smakelijke maaltijd neer kunt zetten. Dat bewijst dit boek.
En soms moeten (of willen) we nu eenmaal snel.
Ik ben in ieder geval nog niet klaar met dit boek!
En soms moeten (of willen) we nu eenmaal snel.
Ik ben in ieder geval nog niet klaar met dit boek!