Een dikker verhaal over Simone is zeer welkom!

Simone vertrekt met haar vriend Willem naar het idyllische York om bij zijn familie oud en nieuw te vieren. Tevens wordt dit de eerste kennismaking met zijn ouders en familie.
Alleen loopt het allemaal even wat anders, als Willem door een allergische reactie in het ziekenhuis komt te liggen. Simone ontmoet daar ook voor het eerste zijn ouders, waar ze er achterkomt dat Willem een groot geheim blijkt te hebben. En dan wil de moeder van Willem ook nog eens een gelukssessie van Simone.
Deze chaos geeft genoeg stof voor een heerlijke novelle op een groot landgoed in York bij de familie van je vriend.

Wat een zalige novelle! Tot het einde blijft het gissen, hoe het nou precies zit. Een verhaal met humor, heerlijk al die mensen die ongemakkelijke dingen delen en Simone in vertrouwen nemen. Een feestdagen sfeer maar de ster van het boek is Pleun. Wat een heerlijk personage is zij, ze is de verbinding tussen iedereen en maakt het verhaal compleet.
Van mij mag er best een dikker boek over Simone geschreven worden.

Meer recensies van Melissa | Moeder en dochters lezen

In Middeleeuws Groningen draagt een jonge vrouw een groot geheim met zich mee... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.