Adembenemend
Soms heb je een boek gelezen waarna je nog een uur voor je uit blijft kijken om het verhaal op je in te laten werken. Dit is zo'n boek. Een boek wat je over jaren nog herinnert.
Vanaf hoofdstuk 1 ontvouwt zich het mysterie en heb je als lezer tal van vragen die ieder hoofdstuk aangevuld worden met nog meer vragen. Ondanks de vele onduidelijkheden, leest het boek als een trein. Ik kon het niet wegleggen.
Er zijn prachtige (filosofische) thema's verwerkt die uitnodigen tot nadenken en bespreken. Als je iets niet hebt of kent, kun je het dan missen? Als je iets niet ziet, bestaat het dan eigenlijk wel?
Een enorme aanrader!
Een enorme aanrader!