Als je wakker wordt, begint je nachtmerrie
Ik heb het boek mogen lezen voor de leesclub van Thrillzone.
Linda Jansma heeft al veel boeken op haar naam staan, veel van haar boeken ontvingen nominaties en prijzen.
Slaap maar zacht heeft meerdere verhaallijnen. Maud die werkt als verpleegkundige op een IC-afdeling, waar een onbekende man ligt. Richard, de rechercheur die belast is met het onderzoek naar de onbekende man. En de zoon van Maud, Finn die ook de nodige spannende gebeurtenissen meemaakt.
Linda Jansma weet de verhaallijnen mooi samen te brengen.
De schrijfstijl was ook weer erg prettig, makkelijk te lezen zinnen en korte hoofdstukken.
De personages worden niet erg uitgediept, het blijft redelijk oppervlakkig, ook vond ik het verhaal soms wat ongeloofwaardig.
Ik heb mooiere boeken gelezen van Linda Jansma.
Ik geef slaap maar zacht 3 sterren.
Linda Jansma weet de verhaallijnen mooi samen te brengen.
Ik heb mooiere boeken gelezen van Linda Jansma.
Ik geef slaap maar zacht 3 sterren.