Prachtig verhaal
Mijn eerste Kristin Hannah boek, en zeker niet de laatste!
In een klein stadje wordt een meisje in een boom gevonden, helemaal verwilderd. Julia, een therapeut die net uit een heftige situatie komt, wordt gebeld door haar zus om het meisje te komen helpen.
Het is een ontroerend verhaal over familie en vertrouwen. Ik vond het een bijzonder verhaal om te lezen, vol met prachtige wijsheden over het leven.
Zoals deze:
‘Het leven was onwaarschijnlijk breekbaar. Als je geluk had familie te hebben die van je hield, moest je die koesteren met de grootst mogelijke zorg. Ze zou nooit meer bang zijn voor de liefde.’
Ik ga zeker nog eens een boek van haar oppakken om te lezen.
Zoals deze:
Ik ga zeker nog eens een boek van haar oppakken om te lezen.