Weer een pageturner van Freida

MissMiller 24 april 2025
Vorig jaar zomer kocht ik Never Lie van Freida McFadden toen ik op vakantie was in Engeland. Hij lag op me te wachten en toen kwam de Nederlandse versie al uit! En op Kobo plus! Dus heerlijk op m’n ereader gelezen.

Mijn vriend had hem afgelopen week gelezen en ik dacht.. nu is het tijd! Hij was enthousiast en ik werd daar wel nieuwsgierig van.

Het verhaal gaat over Tricia en Ethan die samen een huis willen bezichtigen, maar ze komen in een sneeuwstorm terecht en moeten dus onverwacht de storm afwachten in het huis.. en daar is natuurlijk van alles aan de hand.

Dit was weer een echte Freida McFadden. Je wordt heerlijk op een bepaald spoor gezet (ik in ieder geval wel) en je denkt het allemaal te weten.. en dat maakt dat je door wil lezen.
Ik vond het vooral leuk om m’n theorieën te delen met m’n vriend en die zet dan een poker-face op met de mededeling.. lees maar verder.

Het einde.. tsja ik vond het wel wat overdreven allemaal. Het was vermakelijk en leuk geschreven. Het leest snel en er zit ook echt snelheid in het verhaal. Alles komt aan het einde samen.. maar dat einde vond ik niet echt het beste einde.. hoe het anders had gekund weet ik ook niet; maar dit vond ik wel wat over de top.

Meer recensies van MissMiller