Voorspelbaar
Mijn eerste Arlidge boek is een feit. Maar helaas vond ik dit verhaal wat teleurstellend. Oké, ik wilde wel weten hoe het afliep, maar ik zag deze ontknoping al van ver aankomen.
Er wordt een lijk gevonden onder een school dat gesloopt wordt. Jennie is detective en krijgt de zaak toegewezen om op te lossen. Het lijk blijft Hannah te zijn een populair meisje uit de tijd waarin Jennie zelf ook op school zat..
De achterkant maakt echt dat ik het boek wilde oppakken en nieuwsgierig was naar het verhaal. Het leest makkelijk weg en is vooral geschreven uit het perspectief van Jennie. Af en toe krijg je hoofdstukken vanuit het perspectief van één van de vriendengroep. Das best leuk gedaan.
Wat ik jammer vond is dat ik het gevoel kreeg dat de schrijver te hard z’n best deed om je op het verkeerde spoor te zetten. Het was allemaal wat te opvallend. Ook wordt Jennie achtervolgt en gebeurt er van alles met haar.. dat voelde voor mij zo erbij verzonnen om het verzinnen ofzo. Alsof dat je ook op een bepaald spoor moest zetten maar dat lukte niet echt.
Het einde was wel leuk gevonden.
Maar helaas toch voor mij drie sterren
Het einde was wel leuk gevonden.
Maar helaas toch voor mij drie sterren