Alle kanten op

MissMiller 24 maart 2025
Dit boek kwam ik tegen op Hebban bij het boek van de maand en ik dacht.. waarom niet? Mijn vriend wilde hem ook lezen, dus zijn we tegelijk gestart. Erg leuk om te delen wat je leest en je vraagtekens of juist verassingen.

Een samenvatting delen gaat bijna niet omdat het te leuk is om zelf te lezen en erachter te komen hoe het allemaal in elkaar zit.
Tot en met de helft heb je geen idee waarom er voor deze titel is gekozen. Heb je geen idee wat de personages nou eigenlijk met elkaar te maken hebben en heb je geen idee welke kant het op gaat.

Het verhaal begint met Jonathan en verschuift dan naar Puck. Vervolgens gaan we naar Cees. Ze maken hun eigen dingen mee, maar hoe zijn ze met elkaar verbonden?

Ik vind het een goed verhaal! Aan het begin dacht ik echt, wat moet ik hiermee. En halverwege voelde ik me beetgenomen. En aan het einde kwam alles bij elkaar, maar niet zoals ik verwacht had.
Een boek waar je aan begint en uit wil lezen. Aanrader dus!

Meer recensies van MissMiller