Een vuurvliegje vangen
Vanaf Lucky naast Elis is komen wonen, zijn ze de beste vrienden. Voor Elis is Lucky een vuurvliegje, dat hem licht, energie, vertrouwen en vriendschap geeft.
Lucky begrijpt hem ook zonder woorden, in moeilijke tijden zijn ze één en ontdekken samen veel en dromen veel samen over de toekomst.
Een toekomst die toch iets anders zal lopen maar met elkaar, maar waar dan ook op de wereld, ze redden het wel!
Maar één dingen houden ze achter voor elkaar…
Wat een emotioneel en bijzonder mooi verhaal is “een vuurvliegje vangen”. Wie wil niet iemand zijn vuurvliegje zijn!
Het verhaal geeft inzicht in hun jaren vriendschap, hoe dingen ontstaan, evolueren, ontplooien en worden ervaren.
Niet alleen rond hun zelf maar ook rond familie, vrienden, gemeenschap en talenten.
Stil werd ik rond hun connectie, die band die onvoorwaardelijk is, zonder verwachtingen en remmingen. Zo een vriendschap en liefde zou de wereld zo mooi maken en gun je iedereen.
Emmy Sanders schrijft vanuit het hart, gaat diep, laat woorden spreken tot zelfs een zeer realistische beeld vormen. Ze blijft continu mooi schrijven rond de essentie van verhaallijn en personages.
Geen woorden om te vullen, juist minder en juister, dat gangs het verhaal door met op zijn tijd momenten om bij te komen.
Want je hart zal meermaals sneller kloppen voor Elis & Lucky!
Het einde, man man wat maakte dat het helemaal compleet, het gaf mijn de rust en gelukzaligheid. De perfecte mix voor een best & must read verhaal.
5 sterren
@missp_her_books_read
Maar één dingen houden ze achter voor elkaar…
Want je hart zal meermaals sneller kloppen voor Elis & Lucky!
5 sterren
@missp_her_books_read