verwoest

missp_her_books_read missp_her_books_read
17 mrt 2023

Cecilla ademt verder nadat ze alleen is achtergelaten door toedoen van Tobias! Maar ze leeft niet meer, ze is alleen, alleen in het huis van haar vader. Een vader die nog steeds de titel niet waardig is! Alleen met verlangens, verlangens en gevoelens die haar leven compleet maakte maar door Tobias allemaal is afgepakt!
En toch duikt Tobias terug op, als een leeuw op zoek naar zijn prooi! Maar ook de heerser met een plan en wraak! Toch laat ze zich niet doen en draait soms bewust de rollen om van prooi en roofdier!
Want ze wil vliegen, vrij voelen en leven!
Dit tweede deel draaide vooral rond de machtsstrijd en verlangens die worden bespeeld tussen elkaar! Dit zeer gerafineerd en met het juiste tempo opgebouwd tot climaxen die niet één maar meerdere keren hun hoogtepunt bereiken.
Het psychiatrisch en lichamelijke, de triggers en de seks, het dominante en het ondergaan is voor beide van toepassing!
Je krijgt inzichten en toch blijven er mysteries, die hopelijk in het laatste deel de antwoorden zal blootleggen.
Kate Stewart schrijft met een zeer doordachte opbouw haar verhaallijn uit! Het is een benadering die niet voor iedereen is weggelegd, ik was fan en het maakte het juist uniek en meeslepend.
Steeds zit er ergens een duister randje, een steamy fragment of een onverwacht stukje dat alles weer door elkaar schud en de puzzel opnieuw gelegd moet worden.
Voor mij was dit de juiste mix, genieten van begin tot het einde en reikhalzend uitkijken naar meer!

5 sterren

@missp_her_books_read