Meedogeloze wraak

missp_her_books_read missp_her_books_read
6 mrt 2023

Maria zit diep, geen moeder, geen kind, geen nieuwe kansen! Wraak is het enigste wat ze wil! Ook Jamiel wil die wraak en misschien nog meer daar hij zijn liefde van zijn leven zo ongelukkig en getroffen ziet!
Zijn Maria die er zo klaar voor was om de perfecte moeder te zijn! Dean heeft dit veroorzaakt en zal boeten, zal smeken en sterven! Dat is het plan, maar alles zal toch anders gaan dan gepland!
Ja, ja dit derde deel had me weer helemaal mee! Darkromance in het maffia wereldje en sommige passages echt dark, dus zeker niet voor gevoelige lezers!
Het is echt de strijd van wraak en overleven, van liefde en schuld, van geluk en haat! De twee personages vechten, strijden en hebben lief elk op hun manier. Dit is zo mooi neergeschreven en overgekomen dat het verhaal je zo beroerde op alle vlakken. Je bent mee boos, strijdvaardig, hulpeloos, angstig, hoopvol en opgelucht! Verrassende plots vaak niet voorspelbaar en onverwacht.
Dat is Darkromance voor mij, doorlezen, nagelbijten en …
Jennifer Rowena zet hier een heel sterk einde neer van de trilogie van Meedogeloos!
Het is zeer spannend en met een donker randje geschreven, het heeft de juiste insteken en gevoeligheid om de lezer te betoveren met woorden en verhaallijn.
Wat mij het meeste heeft gepakt door gans het verhaal is de hoop en de liefde voor elkaar in een maffia wereld die zinderende van wraak en afrekeningen!

4,5 ster

@missp_her_books_read