Stevie
Stevie is een jonge vrouw met roots uit het oostblok. Door omstandigheden heeft ze haar reguliere opleiding niet kunnen afronden en was ze zoekende wat nu verder. Ze had interesse in een opleiding als piercer, ze vond een stage plaats en dat waren de verschrikkelijkste momenten in haar leven. Beschadigd keert ze terug en krijgt in Hels Ink een mooie functie als hoofdpiercer.
Daar ontmoet ze Brooks, een ruige, zorgzame & attente man, die haar graag ziet, beschermt en haar eigenwaarde terug opbouwt.
Maar durft ze zich nog wel openstellen, ziet hij haar ook niet als “klant” nu ze in een onveilige situatie bevindt?
Deze keer staat een vrouw centraal van het Hels Ink team. Een getekende vrouw, die probeert gewoon te zijn, niet op te vallen en gedienstig te zijn.
Soms ook wat naïef, waardoor ze in situaties terechtkomt die toch iets anders uitdraaien en ze de impact van heeft onderschat.
En dan heb je Brooks, een man waar je van minuut een weet hij is het! Hij is de droom man van elke vrouw…
DJ Krimmer, gaat weer in dezelfde trend verder als haar vorige verhalen en personages. Ze zijn uniek, niet het ideaalbeeld en alles is goed en fantastisch.
Dat maakt deze verhalen en schrijfster juist zo speciaal en bijzonder.
Toch miste ik iets in dit verhaal, waardoor mijn betrokkenheid net iets minder was dan bij de andere in de reeks. Ik denk dat het rond het personage Vincent vooral komt, deze had net nog meer uitgewerkt mogen worden in al zijn facetten doorheen het verhaal, waardoor bepaalde gevoelens nog sterker aanwezig zouden zijn bij de lezer.
De afwisseling zat weer zeer goed met spanning, drama, steamy fragmenten, emoties en romantiek.
DJ Krimmer weet steeds een vlot en origineel verhaal te creëren in de lijn van de reeks en toch is het steeds iets nieuws wat je als lezer als erg fijn ervaart.
3,5 ster
@missp_her_books_read
Dat maakt deze verhalen en schrijfster juist zo speciaal en bijzonder.
3,5 ster
@missp_her_books_read