verlang

missp_her_books_read missp_her_books_read
21 mrt 2024

Dit derde deel was toch wel het puzzelstukje dat ik nog miste bij de voorgaande delen. Hierdoor is de cirkel niet alleen rond met Tobias, maar ook met Cecelia en zijn broers Dominic, Sean en Tyler.
“Verlang” is de epiloog die echt de kers op de taart is, deze maakt de reeks compleet.
Het gaat over evolueren, groeien, genezen, vertrouwen, vergeving, spijt, geheimen, leugens, tweede kansen, opofferingen, verlossing, verlies, hoop, lot, familie, vriendschap, gevaar, bedrog, opwinding, geduld en onvoorwaardelijke liefde. Vooral Tobias en het vinden van zijn ware doel en pad, het overwinnen van angsten , het rechtzetten van fouten en vechten voor wat het belangrijkste is: zichzelf en Cecelia!
Ook Cecelia krijgt haar rol in dit verhaal, een echte koningin voor haar koning, die altijd van hem is blijven houden, nooit heeft opgegeven, maar meermaals bewust een stap opzij zette om zijn strijd te kunnen bevechten.
Want hij is een koning, een duistere koning, maar niet een mindere koning, een koning die zijn troon en koningin dubbel en dik verdiende, meermaals denk je in jezelf “Hoera voor de koning “
Kate Stewart schreef dit deel met zoveel gedrevenheid en liefde voor haar personages, het heeft zelfs mijn verwachtingen overtroffen met The Finish Line. Verslonden heb ik het jawel, het bleef soms complex waardoor aandacht en connecties leggen erg belangrijk waren tijdens het lezen, maar het klopt, het is af en rond!
Tju, wow en yes.

5 sterren