verleidelijke verwennerij
-Jaimy Smeets
Een nieuw begin
4 sterren
Toch kunnen verlangens die werkelijkheid worden soms ook tegen je gaan werken. Zo komt Esmee plots alleen te staan. Ze heeft zich voorgenomen meer naar haar gevoel te luisteren en aan zichzelf te denken.
En dat gevoel wordt geprikkeld met kleine dingen en de aanrakingen van een zekere Amanda.
Mooi is hoe Jaimy Smeets ook de gevolgen van verlangens weergeeft. Het zoeken van wat wil ik nu zelf echt en wie heb in daar voor nodig. En toch komt hier meermaals de vraag naar boven “ is dat wat ze willen of is het nog uit het systeem krijgen van de vorige relatie”?
Dit verhaal en beeld is er eentje waar denk ik vele zich ook in kunnen herkennen in zoektocht, verdriet en liefde.
Mooi vervolg op voorgaande delen.
-Corina Dekker
Toetje voor twee
4 sterren
Celine heeft een erg leuke en veelzijdige baan. Daarom doet ze dit juist zo graag of heeft haar baas hier toch ook iets of wat in te betekenen?
Corina Dekker heeft weer een erg leuke invalshoeken gekozen als verhaallijn, misschien net eentje te veel, daar de woordbeperking het verhaal soms afremde of was het ik zelf die gewoon nog meer wou?!
Het is heel beeldend en zo opgebouwd dat je zintuigen enorm geprikkeld worden!
Sushi, een held, een blik , een geur,…. Je geraakt er echt van in de sfeer van passie en romantiek.
De auteur weet altijd met kleine en toch wel bepalende details het verhaal echt met haar touch te betoveren.
Ryan en Celine gaan deze Valentijn zeker niet vergeten, het is de eerste van meer Ryan & Celine!
-Pippa Storm
Toch jij
4 sterren
Lena vond Chris wel leuk, alleen weet ze niet meer zo zeker of hij dat ook nog zal vinden na die avond.
Kan en zal ze er nu eindelijk eens voor gaan en hoe gaat ze dit aanpakken zodat ze overtuigend overkomt!
Wat heeft Pippa Storm er weer een leuk en origineel verhaal van gemaakt. Lena is zo mooi uitgewerkt en zet me meermaals op het foute been met haar aanpak en inzichten. Deze humor met steamy fragmenten gecombineerd zetten een niet te voorspelbaar verhaal neer.
Pippa Storm liet me meermaals denken: help ja/nee, hoe kom je er toch op” en dat is de lezer mee betrekken en nieuwsgierig maken hoe dit verhaal evolueert.
Volgens mij kan Lena met Chris nog vele pagina’s vullen met hun verhalen en avonturen!
-Joseph Roelands
Vrije liefde
4 sterren
De avonturen tussen Albert en Jasmijn blijven verder evolueren. Toch zie je hier ook hun verbondenheid, hun vertrouwen en hun liefde voor elkaar erg mooi naar voor komen.
Het blijft een koppel die niet voor standaard gaat, maar altijd open en eerlijk hun verlangens delen.
Joseph Roeland laat het dagelijkse leven dat Albert en Jasmijn hebben mooi samensmelten met hun passie.
Hierdoor voelde je enorm dat dit koppel stabiel en blijvend is.
Dompel je verder onder in een tripje Parijs en feestjes met wat extra uitdagingen!
-Monica Jane
Liefde, lust en lingeriesetjes
4,5 ster
Vanessa laat zich inspireren door een artikel rond Valentijn. Ze kan rond deze traditie niet echt onderuit, daar ze dagelijks op haar werk in deze periode wordt geconfronteerd met deze dag van de geliefden. Maar hoe vier je Valentijn als je geliefde in het buitenland zit?
Wat een leuke invalshoek heeft Monica Jane gebruikt voor dit verhaal!
Ze laat de hoofdpersonages zo mooi hun zelf zijn, dit individueel en samen.
Dit verhaal is er ook eentje dat je inspireert en zelf aanzet om het toe te passen!
En sommige momenten zijn oh zo spannend!
Heerlijk steamy en toch blijft de romantiek de overhand houden. Een erg mooie balans.
Zeer mooi debuut van Monica Jane en kijk enorm uit naar meer van deze verhaallijn benaderingen.
-Melanie van Garderen
Niet verliefd worden
4 sterren
De band Dream of Nightmares gaat op cruise met zijn fans. Dax heeft een bloed hekel aan zo een verplichte activiteiten en doet er alles aan om toch maar niet mee te hoeven gaan.
Hij moet het onderspit delven, hij zit mee aan boort en hij laat zijn enthousiasme zeer duidelijk merken. Dax alleen,boos, koppig, in zichzelf gekeerd en niet toegankelijk. Lucy werkt achter de bar en heeft snel de norse toch sexy man in het oog. Zal ze met haar cocktails hem kunnen verleiden of is er meer voor nodig?
Het leuke aan dit verhaal is dat je wat dieper gaat met de personages. Je krijgt achtergronden en linken. Daarom is het wel aan te raden om voorgaande verhalen zeker eerst te lezen van de band. Voor mij klopte het verhaal echt van Dax en Lucy.
Melanie van Garderen gaat mooi verder in verhaallijn en steamy gehalte.
De knipogen en de soms leuke invalshoeken maakte het lezen zeer aangenaam.
Een nieuw begin
4 sterren
Mooi vervolg op voorgaande delen.
-Corina Dekker
Toetje voor twee
4 sterren
Het is heel beeldend en zo opgebouwd dat je zintuigen enorm geprikkeld worden!
-Pippa Storm
Toch jij
-Joseph Roelands
Vrije liefde
4 sterren
Hierdoor voelde je enorm dat dit koppel stabiel en blijvend is.
-Monica Jane
Liefde, lust en lingeriesetjes
4,5 ster
Wat een leuke invalshoek heeft Monica Jane gebruikt voor dit verhaal!
Ze laat de hoofdpersonages zo mooi hun zelf zijn, dit individueel en samen.
En sommige momenten zijn oh zo spannend!
-Melanie van Garderen
Niet verliefd worden
4 sterren
Melanie van Garderen gaat mooi verder in verhaallijn en steamy gehalte.
De knipogen en de soms leuke invalshoeken maakte het lezen zeer aangenaam.