Deel 3, = los te lezen
uitgeverijdefontein benaderde mij met de vraag of ik het leuk zou vinden om dit boek te recenseren. Het ging om een deel 3 uit een serie die ook apart te lezen valt. Dit wel echt nog eens nagevraagd want normaal lees ik niet zomaar een deel uit een serie maar begin ik bij de eerste. Maar dit boek is inderdaad prima los te lezen. Ik heb er geen problemen mee ervaren dat ik details miste. Ik ben ook erg nieuwsgierig geworden naar de voorgaande delen. Ook Willow Rose was voor mij nog een onbekende schrijfster. Zij heeft een fijne, vlotte schrijfstijl waardoor je het verhaal gemakkelijk weg leest. Ik las het boek dan ook in een ruk uit. De hoofdstukken zijn redelijk kort en worden geschreven vanuit verschillende perspectieven. Sommige hoofdstukken weet ze schrijfster zo spannend en nieuwsgierig makend te eindigen dat je wel door moet lezen omdat je wil weten wat er aan de hand is. Dit was wel echt tof gedaan. Er speelt zich veel familie verdriet en drama af in dit verhaal en je kan goed met de personages meeleven doordat er goed op hun ervaring wordt ingegaan. Het lijkt me tof om deel 1 en 2 ook nog te lezen dus die gaan op mijn wishlist.