Literair juweel
Wat een prachtige debuut roman heeft Eric Chacour met “wat ik van je weet” geschreven.
Een boek wat aanzet tot nadenken, teruglezen en daarna rustig verder te lezen om de verschillende lagen te ontrafelen. De mooie beschrijvingen en zinnen nodigen uit tot herlezen, wat ongetwijfeld ook te danken is aan de vertaling door Joris Vermeulen. Knap hoe het verhaal word verteld vanuit de tweede persoon. Een stijl waar ik in het begin aan moest wennen maar wat het gaandeweg de roman juist intrigerend werkt: wie is de verteller. Een boek dat je na de laatste bladzijde eigenlijk weer opnieuw zou willen lezen. Prachtig.