Dit boek verwarmt je hart en brengt een glimlach op je gezicht
Wat een hartverwarmend verhaal heeft Susan Muskee geschreven. Dit boek is een aanrader voor alle dierenliefhebbers en vooral zeehondenliefhebbers. Kijk uit want als je eenmaal begint in het boek, leg je hem niet snel weg.
Het verhaal draait om Mia die bij het WEC (voorheen Pieterburen) werkt en haar eigen pad probeert te vinden. Als er een kleine zeehond aanspoelt en er een livestream wordt geopend komt ze onder druk te staan. Als haar vader een bekende zeebioloog zich ook nog eens met haar werk gaat bemoeien stijgt de druk nog meer. Hoe kan Mia met deze druk omgaan en kan ze kiezen voor wat zij belangrijk vindt.
Dit boek is zo goed geschreven! Je wordt als lezer bewust van hoe de mens een grote invloed heeft op de natuur. Je krijgt een kijkje achter de schermen van WEC en leest/leert hoe zij met de zeehonden omgaan. En die lieve zeehond Kiko heeft mijn hart gestolen in dit boek
Naas Kiko vind ik mevrouw Visser een van de bijpersonages geweldig! Wat een pracht van een mens heeft Susan neergezet.
Dit boek verwarmt je hart en brengt een glimlach op je gezicht! Alle ogen op Mia is geweldig.