Vriendschap, moederschap met een klein beetje romantiek

Myfridayreads 04 juli 2025
‘Het leven gaat door en je moet overeind blijven omdat je nooit weet wat je om de hoek wacht, maar je moet blijven hopen dat het iets moois zal zijn.’

Dit was een boek waar ik met moeite in kwam maar toch heb uitgelezen. Het verhaal heeft potentie en de schrijfstijl is vlot echter pakte het verhaal mij gewoon weg niet. Het wordt beschreven uit de perspectieven van Nicole en Milly. Soms lees je nog een kort hoofdstuk van iemand anders, wat ik persoonlijk niet nodig vond voor mij had dit geen toegevoegde waarde voor het verhaal.

Nicole en Milly zijn vanaf jongs af aan bevriend. Beide wegen gaan uit elkaar maar contact is en blijft tot anderhalf jaar geleden. Nicole reageert niet meer op Milly haar berichten. Na anderhalf jaar zoekt Nicole weer contact met Milly met een geheim. Ze proberen hun vriendschap weer nieuw leven in te blazen, maar gaat dit lukken?

Het boek draait om de vriendschap tussen Nicole en Milly. De small town romance en friends to lovers is er wel maar speelt grotendeels op de achtergrond mee. Iets wat ik als roman lezer toch wel jammer vond.

Over het algemeen een boek dat fijn wegleest, maar toch de romantiek miste waar ik van houd.

Bedankt world of romance en harper collins voor dit exemplaar!

Meer recensies van Myfridayreads