Cosy farm life
The Honeycrisp Orchard Inn is nu verkrijgbaar in het Nederlands & jeetje wat is dit een fijne herfst read.
Het heeft alles wat je verwacht van een cosy autumn read: een cute mopshondje, small town romance, loads of pumpkin spice lattes en een sexy appelboer.
Eleanor werkt in de drukke stad bij een groot succesvol bedrijf wanneer ze onderweg is naar een van haar grootste pitches van haar cariere. Dan blijkt dat haar baas en nu ex-vriend haar volledig idee heeft gestolen. Ze wordt op staande voet ontslagen. Ze kan nu ook niet meer naar haar eigen huis en besluit terug te gaan naar haar ouders.
Haar ouders hebben een ontzettend schattig boerderijtje in Harvest Hollow. Een dorpje dat bekend om de herfstoogsten en zijn feesten. Dit schreeuwt natuurlijk een cosy fall sfeer. Omdat oude schoolvriend Aiden zijn huis is onder water gelopen, woont hij nu tijdelijk in het apartement waar Eleanor ook op rekent bij haar ouders. Deze forced proximity zorgt voor een zinderende spanning tussen de city girl & de small town guy. Ze zijn het vaak niet met elkaar eens over hoe ze de boerderij en de B&B gaan redden van zijn ondergang door de concurrentie van de grote hotels
De boosheid van Aiden komt niet alleen van de andere mening van Eleanor, maar ook het gevoel dat zij hem en de boerderij van haar ouders in de steek heeft gelaten. Hebben we hier te maken met een man die zijn gevoelens durft te uiten ladies?
Als jij je helemaal even wilt onderdompelen in herfst en houdt van een small town romance moet je deze gaan halen! Misschien een unpopular opinion maar ik vond deze zoveel leuker dan The Dream Harbor serie
Het boek bevat spice, maar in een zeer kleine hoeveelheid zodat het niet afdoet aan het verhaal. Ik vind het in deze mate perfect passen zonder dat een boek hier alleen maar om draait.
Het is een vlotte romance dit perfect past bij dit seizoen
Dankjewel Oceaan & Park uitgevers