Bridgerton in een nieuw jasje

NaomiKoetje 23 juli 2025
Een van de boeken die mijn liefde voor lezen terugbracht was De Ongetrouwde Hertog deel 1 in de Bridgerton serie. Sindsdien ben ik dol op de Regency Era en de prachtige jurken die dat met zich meebrengt.

Hoe kan ik Een Nacht Met De Hertog dan afslaan? Eliza is net als vele vrouwen van haar leven gedoemd tot een liefdeloos huwelijk met één van de rare snuiters die een titel hebben in the society. Zij heeft echter haar oog laten vallen op een duistere hertog met een bruute reputatie.

Complimenten voor Jodi hoe zij de regency era weer tot leven brengt in haar boeken. Vooruitstrevend van haar is echter dat zij een hoofdpersoon beschrijft met meer inhoud dan alleen dansen en suiters zoeken op hersenloze soirees. Zij wil schrijven en studeren aan Eton en het belangrijkste: niet trouwen.

De spice is heerlijk geschreven en zindert van de pagina’s. Ook vind ik de extra personages leuk en bevinden daar denk ik de verhalen van de komende boekdelen. En ik ben geintrigeerd!

Dit boek van Jodi Ellen Malpas kan zeker tippen aan de Bridgerton serie.

@xanderuitgevers bedankt voor het recensie-exemplaar en begin alvast maar met het vertalen van de rest van de serie

Meer recensies van NaomiKoetje