Fantastische nieuwe roman van Rebecca
Allie is eerste solist bij het Metropolitan Ballet Company wanneer ze tijdens een uitvoering van Gisele haar achillespees afscheurd. Ze besluit voor haar revalidatie terug te gaan naar het vakantiehuis in Cape Cod. De plek waar ze 11 jaar geleden haar zus verloor in een auto-ongeluk. Ook de plek waar ze voor het laatst haar beste vriend Hudson zag die haar na het ongeluk plotseling verliet. Nu staat ze opeens weer oog in oog met hem en met zijn nichtje?
Jullie weten dat ik totaal fan ben van Rebecca Yarros haar romance afdeling en dit exemplaar van haar nieuwste roman lag al weer veel te lang in mijn kast. Jeetje wat kan die vrouw schrijven. Van bladzijde 1 had zij mij geboeid en moest ik verder lezen.
Ik heb veel respect voor hoe Rebecca de balletwereld is ingedoken om zich zo te verdiepen in het dansen en de terminologie ervan. Het vakjargon zorgt voor een totale balletbeleving en liefde voor de sport.
Ook slaagt Rebecca er weer in om een fantastische man te creƫren die een heftig beroep uitvoert. Ze is een ster in het maken van zwijmelmateriaal. Een heerlijke roman is het resulataat en kan niet wachten tot haar volgende.
Moet ik jullie nog meer overtuigen om de romance afdeling van Rebecca Yarros te lezen?