Realgood ten top
Alweer mijn tweede boek van de @worldofromance boekenlounge.
Dit is ook gelijk mijn ontgroening met Gillian King. Nooit eerder las ik een boek van haar en zou nu eigenlijk niet meer weten waarom niet.
Gillian gebruikt een duale tijdlijn met moeder en dochter. Dit schept gelijk een band tussen de twee karakters en vond het fijn om vooraf te weten hoe ze verbonden waren in het boek. Zowel moeder als dochter zijn te lezen in korte vlotte hoofdstukken. Dit zorgt voor tempo en de wil om verder te lezen.
Vooral het emotionele verhaal van Rose en Roan greep mij aan. Gilian kan gevoelig schrijven en bewijst zich weer als koningin van de realgood verhalen. Emotioneel nam zijn mij mee vanaf het begin tot aan het einde van het verhaal en ze hield mij geboeid.
Verder bevat het verhaal een slow burn met een office romance vibe. Ja! Ik hou hiervan! Deze setting is herkenbaar en passend voor het verhaal. De klassieke enemies to lovers op kantoor is natuurlijk heerlijk zwijmelen. De bijrol voor Machteld vond ik grappig en vond het fijn dat zij haar eigen einde kreeg.