Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Spelen met Vuur

proudbookjunkie 20 maart 2021
Luci heeft alles voor elkaar een rijk leven en een gezin, maar dat is alleen naar de buitenkant toe. Zelf worstelt ze met dit rijke leven en met haar schoonfamilie die haar eigenlijk niet zo mag. De broer van Benjamin, Joshua, komt op vrije voeten en Benjamin heeft besloten dat hij wel bij hun mag komen wonen. Luci is het er in eerste instantie niet mee eens, maar dan ziet ze hem. Dit is vragen om problemen of kan ze dit het hoofd bieden?

Olivia Lewis heeft een ontzettend fijne schrijfstijl waardoor je door het boek heen vliegt. De aantrekkingskracht tussen Luci en Joshua wordt zo mooi beschreven en komt echt over.

Luci is een vrouw die alles bezit waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen en toch voelt ze zich niet helemaal gelukkig. Ze is de rijkdom niet gewend en haar schoonfamilie vind ze ook maar niks, ze is veranderd en daar worstelt ze heel erg mee. Benjamin haar man is veel weg voor zijn twee bedrijven en dat brengt de nodige dingen met zich mee. Joshua is een ex gevangene met een temperament en een kort lontje, maar als hij iets wilt dan gaat het er echt voor.

Ik raad dit boek aan voor mensen die houden van een erotisch verhaal met een diepere laag erin, maar zorg er wel voor dat je deel twee bij de hand hebt. Die cliffhanger laat je namelijk in spanning achter.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van proudbookjunkie

Gesponsord

Ben Koenig stond zes jaar geleden aan het hoofd van de elite Special Operations Group van de US Marshals. Samen met zijn team jaagde hij op slechteriken en wist hij iedereen te vinden. Totdat Koenig op een dag zelf spoorloos verdween.

Privédetective Myron Bolitar en de beroemde basketbalcoach Greg Downing hadden een verleden als zeer persoonlijke rivalen en later als zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee agenten zijn kantoor binnenlopen en eisen dat hij ze vertelt waar Downing is.

Anna 'Schone slaapster' Ogilvy stak vier jaar geleden zonder duidelijk motief haar twee beste vrienden dood. Ze verkeert sinds die fatale nacht in diepe slaap. Dr. Benedict Prince is forensisch psycholoog en de laatste hoop van het OM om de zaak-Anna O. op te lossen.

Blix leidde het onderzoek naar de vermissing van de jonge moeder Elisabeth Eie. Tot zijn eigen dochter om het leven kwam en hij werd gearresteerd voor het wreken van haar dood. Hij is inmiddels vrij en degene die Eie heeft vermoord heeft hém nu gevonden.

Privédetective Julia Stark krijgt bezoek van Per Günter Mott, eigenaar van een succesvol familiebedrijf. De ochtend na een grote vergadering op zijn landgoed heeft hij in zijn telefoon een foto gevonden van een bebloede, vastgebonden man, met een zak over zijn hoofd.

Thrillerliefhebber Nicky Hunter correspondeert al jaren met de befaamde schrijver Sebastian Trapp, wiens eerste vrouw en zoon twintig jaar eerder spoorloos zijn verdwenen. Hij vraagt Nicky zijn biografie te schrijven, maar waarom wil hij nu opeens wel praten over zijn verleden?

King schrijft over het lot, sterfelijkheid en geluk. In zijn korte verhalen buigt hij de realiteit naar zijn hand en creëert hij een werkelijkheid waar alles kan gebeuren. Elk van deze verhalen kent spanning, vreugde en mysterie – elk verhaal voelt iconisch.

De Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd en tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Wat gebeurt er in de tunnels diep onder Stockholm? En wie zit er achter de minister aan?

Puck gaat undercover bij een realityprogramma om onderzoek te doen naar de geruchten over manipulatie van kandidaten. Dit seizoen moet het programma spraakmakender worden dan ooit – maar ten koste van wat?

Privédetectives Barbara en haar dochter Kim krijgen een opdracht van een bekende Nederlander, die wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wie loopt straks het meeste gevaar, hun cliënt, Barbara of ... Kim?