Ik ben fan!

Natascha van Limpt 24 mei 2025 Auteur
Enemies to lovers is een van mijn favoriete tropes – mits goed uitgewerkt. Een romance tussen een seriemoordenaar en zijn bounty-hunter klonk meteen intrigerend: zou de auteur een geloofwaardige omslag kunnen maken? Nou, dat kon ze!

Ik ben echt fan van dit boek. De personages hebben veel diepgang, de emoties zijn goed uitgewerkt en de morele dillema’s zijn intrigerend. Tel daar nog een goede spanningsboog en een paar goed geschreven spicy scenes bij op en je hebt me helemaal.

Aangezien het verhaal zich in een onbekend universum afspeelt vraagt dat soms wel wat van je inbeeldingsvermogen, maar de settings die de auteur uitkoos om de scenes te laten afspelen spraken erg tot de verbeelding. Volgende maand verschijnt het tweede deel en ik kijk er erg naar uit!

Meer recensies van Natascha van Limpt