Een fijn tussendoortje

Nicky Rook Nicky Rook
23 mrt 2025

Nadat ik het boek flirts & flipflops van Liza had gelezen, zag ik dat ze nog een boek geschreven had. Dus uiteraard wou ik die ook gelezen hebben

Het boek gaat over Loes, die net moeder geworden is van Soof. Ze is een alleenstaande moeder en dat valt haar zwaar. Ze verhuist met haar moeder mee naar Cornwall. Uiteraard krijgt ze nog wel mega veel liefdesadvies mee van haar beste vriend Jip. In Cornwall ontmoet ze Kyle, maar eigenlijk komt ze er naar een paar dates achter dat hij niet helemaal is wat ze voor ogen had. Ondertussen blijft ze wel adviezen vragen van Jip en geeft hij heerlijk zijn ongezouten mening. Wanneer ze als fotograaf een festival fotografeert ontmoet ze Boris, een man waarbij het contact veel natuurlijker gaat. Ze voelt weer vlinders. Helaas komt ex Wouter nog om de hoek kijken en wordt het allemaal even ingewikkeld voor Loes. Wat wil ze nu precies? Wil ze Wouter nog toelaten in het leven van Soof? Wat moet ze met haar gevoelens voor Boris?

Dit boek was ook weer een fijn boek om even snel weg te lezen. Ik vond hem iets minder dan het boek firts & flipflops, maar gelukkig zat hier ook weer genoeg liefde en drama in. De epiloog was echt een geweldig moment. Het moment waar je echt op aan het wachten was (zal niet gaan spoilen).

Een mooi citaat van Loes: 'Mijn favoriete plek is waar jij bent'

Meer recensies van Nicky Rook