Het vervolg op: De toch niet zo eenzame tocht van Torre

Nicky Rook Nicky Rook
23 mrt 2026

𝔻𝕖 𝕓𝕖𝕀π•₯ 𝕨𝕖𝕝 π• π•Ÿπ•˜π•–π•π• π•—π•–π•π•šπ•›π•œπ•– π•₯π•–π•£π•¦π•˜π•œπ•–π•–π•£ π•§π•’π•Ÿ 𝕋𝕠𝕣𝕣𝕖

De best wel ongelofelijke terugkeer van Torre is het vervolg op De toch niet zo eenzame tocht van Torre.

In dit deel gaan we weer terug naar oom Fons, geitje Natneus en het aardvolk. Torre gaat weer terug naar zijn oom in de berghut. Hij vindt dit heel erg leuk, want thuis is er alleen maar aandacht voor zijn broertje Pelle. Moos is nog steeds boos op hem naar een hele vervelende actie.

Torre gaat samen met zijn oom Fons op expeditie in het bos. Zijn geit Natneus mag ook mee. Helaas gaat het niet zo goed in het bos want oom Fons breekt zijn been. Door het slechte weer is het dorp veranderd in een ontzettende modderstroom.

Fons gaat kijken of het aardvolk hem kan helpen. Hopelijk zijn ze op tijd om oom Fons te helpen en lopen ze zelf niet teveel gevaar. Ook ontmoeten ze Aira. Zij biedt Torre hulp en vervolgen samen hun pad.

Een mooie quote uit het boek:
'π‘‚π‘£π‘’π‘Ÿ π‘€π‘Žπ‘‘ 𝑀𝑖𝑗 π‘‘π‘œπ‘β„Ž 𝑛𝑖𝑒 π‘˜π‘’π‘›π‘‘ π‘£π‘’π‘Ÿπ‘Žπ‘›π‘‘π‘’π‘Ÿπ‘’π‘›, π‘šπ‘Žπ‘Žπ‘˜π‘‘ 𝑀𝑖𝑗 π‘œπ‘›π‘  𝑑𝑒𝑠 π‘šπ‘Žπ‘Žπ‘Ÿ π‘π‘’π‘‘π‘’π‘Ÿ 𝑛𝑖𝑒 𝑑𝑒 π‘‘π‘Ÿπ‘’π‘˜. π‘Šπ‘–π‘— π‘”π‘Žπ‘Žπ‘‘ β„Žπ‘’π‘‘ 𝑧𝑖𝑒𝑛.’
β€˜π‘Šπ‘–π‘— π‘šπ‘Žπ‘Žπ‘˜π‘‘ π‘’π‘Ÿ π‘šπ‘Žπ‘Žπ‘Ÿ ’𝑑 𝑏𝑒𝑠𝑑𝑒 π‘£π‘Žπ‘›.'

Meer recensies van Nicky Rook