Grappig, emotioneel en fijn!
Na al zoveel goeds te hebben gehoord over dit boek, was ik erg benieuwd en kon ik ook niet wachten om te beginnen. Laat me je vertellen: ik had de tijd van mijn leven.
In dit verhaal volgen we Delphie en zij komt te overlijden. Nadat ze, wat zij denkt, haar zielsverwant ontmoet in het hiernamaals, krijgt ze een tweede kans op het leven. Ze moet binnen tien dagen door hem gekust worden, anders gaat ze weer terug naar het hiernamaals.
Dit boek is heerlijk komisch geschreven. Ik heb van tijd tot tijd echt zitten giechelen, omdat er zoveel flauwe humor in zit. Vooral Merritt is geniaal. Merritt steekt echt de draak met de tropes die je in romans tegen kunt komen. Ik vond haar geweldig.
Met Delphie had ik persoonlijk iets minder. Ik kon haar op bepaalde momenten niet uitstaan. Ik begrijp dat ze het moeilijk heeft gehad in haar leven, maar toch vond ik haar gedrag niet altijd prettig.
Dit boek voelde als een klassieke romcom van vroeger en dat vond ik zo fijn. Het bevat romantiek, een missie met een zoektocht, heerlijke humor, emotionelere momenten en soms komt het iets te dichtbij wat betreft de moeilijkheden van het leven. Het zet je af en toe goed aan het denken.
Echt een ontzettend fijn boek en zeker een aanrader! Het is toegankelijk geschreven en is het perfecte leesvoer om je humeur wat op te beuren.
Bedankt uitgeverij The House of Books voor dit recensie-exemplaar in ruil voor een eerlijke mening.