Eindeloos geluk

Nienke | Wegvanboeken Nienke | Wegvanboeken
6 mrt 2022

In Eindeloos geluk volgen we Laurens en Kate die net getrouwd zijn. Laurens heeft de kans gekregen om zijn eigen restaurant te beginnen naast Liv's lekkernijen. Maar hij twijfelt nog, hij heeft er moeite mee om het cadeau te accepteren, terwijl Kate het als een unieke kans ziet. Het cadeau zorgt wel voor dat hun witte broodsweken er anders uit komen te zien dan gepland. Hoe gaan ze hier samen mee om?

Het is leuk om weer wat meer te lezen over Laurens en Kate en me weer even in Merwedam te wanen. Ik heb dit boek gelezen tijdens mijn huwelijksreis, dus perfecte timing!

Eindeloos geluk begint met een proloog, die ervoor zorgt dat je meteen in het verhaal zit en door wilt lezen. Daarna gaat het terug in de tijd en volg je Laurens en Kate net na hun bruiloft. Je voelt de chemie, maar het is ook te merken dat ze elkaar nog maar net kennen.
Zo loopt Kate met een groot geheim rond en heeft moeite met het goeie moment te vinden om het tegen Laurens te vertellen. Ze draaide er de hele tijd omheen en durfde het steeds niet te vertellen. Dit zorgde af en toe wel voor wat frustratie bij mij als lezer, als je een relatie hebt zou je zoiets toch echt met elkaar moeten kunnen bespreken. Daarnaast had ik wat meer restaurant verwacht. Eindeloos geluk gaat vooral om de weg ernaartoe, maar ik had het meer verwacht zoals in Recept voor geluk. Opzich niet erg, maar was wel even omschakelen.

Saskia Oudshoorn schrijft niet alleen maar feelgood, maar er zit ook diepgang in en het verhaal bevat ook nog een vleugje spanning! En gelukkig hoeven we nog geen afscheid te nemen van Kate, Laurens, Liv en Matthew, want er komt nog een novelle aan, Kerstgeluk.

Meer recensies van Nienke | Wegvanboeken