Geen match....
Ik ontving dit e-book van uitgeverij hartklopper als recensie exemplaar in ruil voor een eerlijke mening, waarvoor enorm veel dank!
Het was helaas niet mijn soort boek, soms met formeel taalgebruik en ik vond het verhaal stroperig.
Het gaat over een aantal personen die worden opgesloten, ze hebben alen iets gemeen met elkaar, aan hen om erachter te komen wat dit betreft. Later in het verhaal wordt dit duidelijk.
Ze krijgen een opdracht, met de nodige gevolgen....
Het was mijn eerste kennismaking met auteur Gert Erauw wellicht lees ik in de toekomst nog eens een boek van hem.
Dit boek en ik waren helaas geen match en dat is helemaal oke, daarom voor mij 2 sterren
Ze krijgen een opdracht, met de nodige gevolgen....