Helaas niet mijn soort boek
Ik ontving dit e-book als recensie exemplaar in ruil voor een eerlijke mening van Uitgeverij Hartklopper, waarvoor hartelijk dank!
Ik kende de auteur Nico nog niet, dus dit was een mooie gelegenheid voor een kennismaking.
Helaas bleek het niet mijn soort boek....
De verhaallijn vond ik aan de lange kant, de taal in het boek soms wat formeel en het boekthema vond ik erg 'taai'.
Ik kwam gewoon niet lekker in het verhaal, wat ik spijtig en jammer vond.
Dit is mijn eerste keer dat ik 2 sterren aan een boek geef. Iets wat ik niet graag doe, een auteur legt immers zijn ziel en zaligheid erin.
Het is echter mijn persoonlijke mening die ik graag eerlijk prijs geef. Gelukkig zag ik desondanks diverse positieve recensies van anderen hier op hebban voorbij komen over dit boek en over smaak valt niet te twisten!
Helaas bleek het niet mijn soort boek....
Ik kwam gewoon niet lekker in het verhaal, wat ik spijtig en jammer vond.