Adembenemend mooi, verleidelijk en mysterieus... maar ik wil meer.

Pink_Novelle 10 november 2025
Oké, eerst even een momentje van pure appreciatie… want Very Bad Kings is zonder twijfel het mooiste boek dat ik dit jaar in handen heb gehad. De cover, de kleuren, de details... het is echt een kunstwerk. Alleen al daarvoor verdient dit boek een ereplaats in mijn boekenkast.

Het verhaal volgt Mable, een jonge vrouw die verstrikt raakt in de wereld van macht en verleiding wanneer ze in contact komt met de “Bad Kings” een groep mysterieuze en gevaarlijke mannen. Mable probeert te achterhalen wie ze kan vertrouwen en wordt meegesleurd in een spel van intriges, verboden aantrekkingskracht en duistere geheimen.

De spanning en chemie tussen de personages zijn fantastisch. De dynamiek is zinderend, de spice goed uitgebalanceerd, en de onderhuidse aantrekkingskracht voel je bij elke pagina. Maar eerlijk? Qua verhaallijn bleef ik een beetje op mijn honger zitten. Ik bleef wachten op antwoorden, op dat éne moment van duidelijkheid, maar het kwam niet helemaal. Het boek voelt echt als de opbouw van iets groters, de start van een serie die nog veel te vertellen heeft.

Ondanks dat kleine gemis heb ik enorm genoten van de sfeer, de writing style en de personages. Het is verleidelijk, mysterieus en heerlijk om bij weg te dromen. En als het volgende deel iets meer vaart krijgt in het verhaal, dan weet ik nu al dat ik compleet verkocht zal zijn.

Benieuwd naar meer boekreviews en leesinspiratie? Volg mij op TikTok en Instagram @Pink_Novelle voor nog meer bookish content!

Meer recensies van Pink_Novelle

In Middeleeuws Groningen draagt een jonge vrouw een groot geheim met zich mee... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.