Magie, intriges en drie onvergetelijke stemmen

Pink_Novelle 29 oktober 2025
Het is lang geleden dat een romantasy mij nog zo wist te grijpen als Warrior Princess Assassin van Brigid Kemmerer. Vanaf de eerste hoofdstukken zat ik er helemaal in en eerlijk, ik heb het boek nauwelijks kunnen neerleggen.

We volgen drie hoofdpersonages: Sky, de toegewijde krijger die zijn koninkrijk wil beschermen, Jory, de prinses die veel meer is dan haar titel, en Asher, de meedogenloze moordenaar met een verleden dat hem blijft achtervolgen. Hun paden kruisen elkaar op het moment dat de politieke spanningen tussen hun landen tot een kookpunt komen, en wat begint als een strijd om macht, verandert in een web van verraad, geheimen en verboden gevoelens.

Door de afwisselende perspectieven blijf je voortdurend geboeid, elk personage brengt zijn eigen emoties, twijfels en kracht mee, waardoor het verhaal echt leeft. De magische elementen zijn precies goed gedoseerd: intrigerend, zonder dat ze het menselijke aspect overschaduwen. En de sfeer… tja, die is bijna tastbaar. Donker, mysterieus, maar tegelijk vol hoop.

En kunnen we even praten over hoe prachtig dit boek eruitziet? De cover, de details, het kleurgebruik... echt een pareltje voor elke boekenkast.

Kortom: Warrior Princess Assassin is een sterke start van wat belooft een meeslepende serie te worden. Het combineert actie, emotie en romantiek op een manier die me helemaal heeft overtuigd. Brigid Kemmerer bewijst opnieuw dat ze perfect weet hoe ze je hart moet veroveren… en breken. Ik kan niet wachten op het vervolg!

Benieuwd naar meer boekreviews en leesinspiratie? Volg mij op TikTok en Instagram @Pink_Novelle voor nog meer bookish content!

Meer recensies van Pink_Novelle

In Middeleeuws Groningen draagt een jonge vrouw een groot geheim met zich mee... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.