Business or Pleasure
Business or Pleasure is de tweede roman die vertaald is van Rachel Lynn Solomon.
Je kan haar kennen van haar eerste boek De Ex Talk.
Wat ik erg leuk vind is dat er ook in dit boek naar De Ex Talk verwezen wordt.
Ik vind zowel De Ex Talk als Business or Pleasure heel erg origineel in setting, beroepen en verhaallijn.
De auteur neemt de lezer ook echt mee in het verhaal.
Rachel Lynn Solomon heeft een eigen stijl in schrijfstijl. Beeldend, vlot en humoristisch.
Je weet vrij vooraan het verhaal al waar de auteur naar toe wil met het verhaal maar is dat saai?
Nee helemaal niet. Het is op geen enkel moment saai doordat het verhaal super goed is uitgewerkt en niet is overhaast. De auteur neemt de tijd om je mee te nemen in het leven van de personages.
Beide personages zijn goed omschreven en leer je goed kennen doordat het is geschreven vanuit Chandler en doordat zij een boek over Finn schrijft leer je ook hem kennen. Door de mooie dialogen tussen de personages zie je ook echt hun persoonlijkheid.
" Ik ben zo blij dat je het risico hebt genomen.
Met jou voelt het niet als een risico. Het voelt gewoon als thuis. "
Business or Pleasure heeft een mooie balans tussen humor, romantiek, spice en diepgang.
Mentale gezondheid onderwerpen in combinatie met carriëre keuzes en je dromen achterna gaan en lessen in bed in combinatie met een romantisch liefdesverhaal.
Is het Business or Pleasure of misschien Business and Pleasure?
Lees het snel zelf in deze nieuwe feelgood.
⭐️⭐️⭐️⭐️
Je kan haar kennen van haar eerste boek De Ex Talk.
Wat ik erg leuk vind is dat er ook in dit boek naar De Ex Talk verwezen wordt.
De auteur neemt de lezer ook echt mee in het verhaal.
" Ik ben zo blij dat je het risico hebt genomen.
Met jou voelt het niet als een risico. Het voelt gewoon als thuis. "
Is het Business or Pleasure of misschien Business and Pleasure?
Lees het snel zelf in deze nieuwe feelgood.
⭐️⭐️⭐️⭐️