De Zoete Zusjes gaan verhuizen

Priscilla1987 18 september 2023
-- De Zoete Zusjes gaan verhuizen! Saar en Janna vinden het ook een beetje spannend. Voelt het nieuwe huis straks wel als thuis? Hoe zullen de nieuwe buren zijn? Kunnen alle knuffels wel meeverhuizen? Maar dan zien ze dat er een trampoline in de tuin past, en ze mogen zelf de kleur van hun nieuwe kamer kiezen. En die nieuwe buren... volgens mij gaan De Zoete Zusjes daar nog veel leuke avonturen mee beleven. --

Dit is alweer het achtste boek van De Zoete Zusjes!
Niet alleen mijn dochter maar ook ik zelf als volwassenen vind deze boeken een hele mooie toevoeging aan de verzameling boeken in de boekenkast.
De covers vallen lekker op door de kleurrijke vormgeving en ook binnenin het boek is weer genoeg te zien door de mooie kleurrijke illustraties van Iris Boter .

De Zoete Zusjes hebben altijd een leuk thema waar kinderen zichzelf in kunnen herkennen. Dit keer is dat verhuizen.
Voor kinderen is dat zeker spannend zo'n nieuwe stap in hun leven. De Zoete Zusjes laten zien dat verhuizen ook heel erg leuk kan zijn en wat de voordelen zijn aan verhuizen. Maar de boodschap uit het verhaal is dat thuis gewoon thuis is. Thuis is waar je gezin is.
Wij zijn heel erg benieuwd of de nieuwe buurjongens ook nog eens terug komen in een ander nieuw boek.
Ook dit achtste deel mag niet ontbreken in je boekenkast.

⭐️⭐️⭐️⭐️

Meer recensies van Priscilla1987