Sex/life
Sex/life
B.B. Easton
-- Psychologe BB zit vast in een saai huwelijk met haar saaie ' echtbot' , accountant Ken.
Ze denkt met heimwee terug aan de passie van haar vorige relaties en ze besluit daar een dagboek over bij te houden. Gewoon, voor wat tijdverdrijf, schrijft ze over haar ex-vriendjes: een stoere tatoeëerder die bij een motorclub zit, een knappe maar foute rocker en een zachtaardige heavy-metal bassist. Het dagboek is haar kleine geheimpje, waar Ken nooit achter zal komen.
Tenminste, dat dacht ze. Want dan vindt Ken haar dagboek en hij leest het niet alleen, hij leert er ook iets van.... --
Ik was al helemaal weg van de Netflix serie Sexlife. Toen ik zag dat het boek als paperback uitkwam wist ik meteen dat ik die moest hebben.
Ik was dan ook heel erg blij dat ik mee mocht doen aan de blogbom van Zomer en Keuning.
Ik werd net zo blij van het boek als dat ik van de serie werd. De cover alleen al is natuurlijk erg mooi vormgegeven.
Maar ook de inleiding begint al gewoon geweldig.
Het boek is geschreven in dagboek vorm, afwisselend met mail verkeer met haar beste vriendin.
Ik vind het heel erg knap van B.B. Easton dat ze zo open en eerlijk is in dit boek en gewoon schrijft wat ze denkt en wil. Natuurlijk met een knipoog en heel veel humor.
Want lachen doe je regelmatig als je dit boek leest.
Ik heb mij in ieder geval weer erg goed vermaakt met het lezen van dit boek.
Ik geef het boek ⭐⭐⭐⭐⭐